Veerkracht Traject

Meer energie. Minder (digi)stress.

EEN traject is de opleidingsvariant van een saladbar. Je kiest zelf de basis, de toppings en de dressing. 

  Aantal deelnemers

  Maximum 30 deelnemers per traject.

  Doel

  Collega’s motiveren elkaar om slimmer te pauzeren en gezonder te presteren. Deels samen en deels apart versterken ze hun veerkracht.

  Korting

  Door verschillende producten te combineren scoor je een mooie korting.

  Tijdsduur

  Van kick-off tot finish minstens 6 weken.

  STAP 1:

  Kies de basis van dit traject

  Je kan dit Veerkracht Traject starten vanuit 5 opleidingen

  OPTIE 1: VOL ENERGIE!

  Wat kunnen werknemers thuis doen om met meer energie naar het werk te komen? Wat kunnen ze op het werk doen om met een optimaal energieniveau naar huis te gaan? Deze opleiding biedt een stevige basis energiemanagement!

  OPTIE 2: Een echte burn-out

  Wat weten jouw werknemers eigenlijk over een échte burn-out? Hoe werkt stress? In deze taboedoorbrekende opleiding ervaren de deelnemers op een ludieke en serieuze manier wat ze kunnen ondernemen om bij zichzelf en bij collega’s stressschade te voorkomen.

  OPTIE 3: VEER-KRACHTTRAINING

  Hoe lang kunnen jouw werknemers nog een hoge werkdruk en spanningen aan? De boog kan niet altijd gespannen staan. Wat helpt om ‘de veer’ krachtig te houden?

  OPTIE 4: VAN BOOST TOT DUURZAME ENERGIE

  Verdient jouw personeel eens een dag pure me-time met een win-win resultaat voor hen én jouw organisatie? Ga voor dit (halve) dagvullend programma rond vitaliteit.Inspirerend en activerend. Een topinvestering in je menselijk kapitaal.

  OPTIE 5: The art of taking breaks

  Hard doorwerken kunnen de meesten wel, toch voor even… het skippen van pauzes wordt genadeloos afgestraft: Je concentratie en je fysieke en mentale welzijn worden de slachtoffers.  Ontdek de geheime formule van pauzes die werken!

  STAP 2:

  Kies de topping voor dit traject

  Laat de opleiding waarmee dit traject begonnen is nazinderen met een online challenge

  TOPPING 1: De MENTALE BOOST CHALLENGE

  Met deze challenge krijg je dagelijks gevarieerde opdrachten voorgeschoteld om je brein gaandeweg merkbaar te versterken en veerkrachtiger te maken. 

  Ine Vercammen (In2Mental) en ik helpen jou stevig op weg om het maximale uit jouw mentale batterij te halen.

  TOPPING 2: DE DIGITALE PAUZE CHALLENGE

  De ‘Digitale Pauze Challenge’  is een concreet stappenplan om slimmer met je smartphone om te gaan én om gezonder te leren pauzeren.

  Deze challenge heb ik samen met Christine Wittoeck  (Digital Detox Academy) in elkaar gebokst. We hebben onze expertise rond pauzeren en digital detox samen gesmeten. 

  TOPPING 3. GO FLEX CHALLENGE

  De ‘GO FLEX Challenge‘ is een fysiek oefenprogramma van 4 weken rond evenwicht, flexibiliteit en rompstabiliteit.

  Anouk Doore (Boost) en ik demonstreren elke oefening in een filmpje. Samen geven we je ook tips en inzichten zodat je de oefeningen goed en veilig kan uitvoeren én zodat jij je motivatie hoog houdt.

  STAP 3:

  Voeg nog een dressing toe

  Online Energy Breaks

  Deelnemers smijten zich vaak pas in oefeningen  en opdrachten als ze opgevolgd worden. Net daarom ontmoet ik graag, online weliswaar, de deelnemers nogmaals tijdens één of meerdere energy breaks tijdens en/of na afloop van de challenge.  Staand uiteraard. We staan even stil bij het effect van de opleiding en challenge én we doen samen enkele fysieke oefeningen.