Dit traject is de opleidingsvariant van een saladbar. Je kiest zelf de basis, de toppings en de dressing. 

  Aantal deelnemers

  Onbeperkt aantal deelnemers.
  Hoe meer, hoe liever.

  Doel

  Collega’s motiveren elkaar om slimmer te pauzeren en gezonder te presteren. Deels samen en deels apart versterken ze hun veerkracht.

  Tijdsduur

  Van 4 weken tot zes maanden, afhankelijk van de pauze-dressing die je er nog bij neemt of niet voor jouw organisatie.

  STAP 1:

  Kies de basis van dit traject

  Je kan dit Veerkracht Traject starten vanuit 5 opleidingen

  OPTIE 1: VOL ENERGIE!

  Wat kunnen werknemers thuis doen om met meer energie naar het werk te komen? Wat kunnen ze op het werk doen om met een optimaal energieniveau naar huis te gaan? Deze opleiding biedt een stevige basis energiemanagement!

  OPTIE 2: Een echte burn-out

  Wat weten jouw werknemers eigenlijk over een échte burn-out? Hoe werkt stress? In deze taboedoorbrekende opleiding ervaren de deelnemers op een ludieke en serieuze manier wat ze kunnen ondernemen om bij zichzelf en bij collega’s stressschade te voorkomen.

  OPTIE 3: The art of taking breaks

  Hard doorwerken kunnen de meesten wel, toch voor even… het skippen van pauzes wordt genadeloos afgestraft: Je concentratie en je fysieke en mentale welzijn worden de slachtoffers.  Ontdek de geheime formule van pauzes die werken!

  STAP 2:

  Kies de topping voor dit traject

  Laat de opleiding waarmee dit traject begonnen is nazinderen met een online challenge

  TOPPING 1: De MENTALE BOOST CHALLENGE

  Met deze challenge krijg je dagelijks gevarieerde opdrachten voorgeschoteld om je brein gaandeweg merkbaar te versterken en veerkrachtiger te maken. 

  Ine Vercammen (In2Mental) en ik helpen jou stevig op weg om het maximale uit jouw mentale batterij te halen.

  TOPPING 2: PAUZEREN EN DECONNECTEREN

  Dit online programma is een concreet stappenplan om slimmer met je schermen om te gaan én om gezonder te leren pauzeren.

  Deze challenge heb ik samen met Christine Wittoeck  (Digital Detox Academy) in elkaar gebokst. We hebben onze expertise rond pauzeren en digital detox samen gesmeten.

  TOPPING 3. GO FLEX CHALLENGE

  De ‘GO FLEX Challenge‘ is een fysiek oefenprogramma van 4 weken rond evenwicht, flexibiliteit en rompstabiliteit.

  Anouk Doore (Boost) en ik demonstreren elke oefening in een filmpje. Samen geven we je ook tips en inzichten zodat je de oefeningen goed en veilig kan uitvoeren én zodat jij je motivatie hoog houdt.

  STAP 3:

  Voeg nog een dressing toe

  DRESSING 1: DE PAUZEBENDE

  Deelnemers van een event of opleiding van ‘çava çava!’ kunnen een jaar lang lid worden van de ‘Pauzebende’. De pauzebendeleden krijgen elke week de kans om samen 10 minuten te genieten van fysieke oefeningen via Microsoft Teams. Het gaat telkens om oefeningen die haalbaar zijn op kantoor. Dit moment wordt afwisselend in voor- of namiddag ingepland.