Krijg wat luchtigheid in je opleiding of meeting

(re)animeer je toehoorders met wat humor

Ernstige agendapunten of serieuze boodschappen kan je ook met wat luchtigheid brengen. Wat humor wordt zelfs enorm gesmaakt door een publiek (met hoeveel ze ook zijn). In deze workshop krijg je heerlijke spreek- en humortechnieken zonder dat je daarvoor een comedian hoeft te worden.

“Ik heb enorm gelachen tijdens deze workshop dat zelfs mijn wangen er pijn van deden.
Ondanks het een korte (maar krachtige) workshop was heb ik er heel veel uitgehaald!
Dus dikke dikke merci, ik vind het echt geweldig om jou aan het werk te zien en bij te leren van jou! Trouwens, de dag erna heb ik iets uitgeprobeerd… iedereen was luidop aan het lachen. WAT EEN VOLDOENING gaf me dit!!”
Debbie Van Campenhout

Account Manager, SkilssTown

“Via een collega hoorde ik van deze workshop van Veerle, en toen de kans zich aanbood heb ik niet getwijfeld. En leuk dat het was! Maar vooral ook: boeiend (de tijd vloog voorbij!), leerzaam, onderhoudend en toegankelijk. Op innemende manier kan Veerle het publiek inpakken en boeien, en deelt ze haar tips, tricks en skills op speelse aangename wijze! Aanrader!”

Kim Demeyere

Relaxlab

INHOUD VAN DEZE OPLEIDING

Learning by doing. We love it! Deelnemers mogen zich verwachten aan een opleiding over spreek- en humortechnieken boordevol humor.
Al doende krijgen ze inzichten mee uit de verbale wetenschap en humorkunde.

Humor en drama

Ze worden als tegenpolen beschouwd: ‘drama en humor’. Humor: licht en amusant. Drama: ernstig en emotioneel beladen. Eigenlijk versterken ze elkaar vooral. Ze dagen elkaar uit en bieden steun op cruciale momenten. Ze doen ons lachen, ze krijgen ons stil, ze doen ons opgelucht ademhalen. Ze doen ons reflecteren. Tijdens deze workshop leer je afwisselen tussen drama en humor of tussen serieuze boodschappen en wat luchtigheid. Want: na de lach komt de aandacht.

Spreektechnieken 2.0.

Meer zuurstof door meer spanningsopbouw in je spreekstijl: Maak kennis met enkele spreektechnieken 2.0. waarmee je jouw publiek op het puntje van hun stoel houdt. Je zal de technieken zelf ook ervaren tijdens deze workshop én vertalen naar het onderwerp van jouw vorming of vergadering.

Humortechnieken

Meer zuurstof – aka luchtigheid – dankzij humortechniekenTechnieken die comedians gebruiken, daar kan jij ook mee aan de slag op jouw manier. Leer ze kennen tijdens heel laagdrempelige oefeningen. Als het een geruststelling is: de meest voor de hand liggende humor is de beste. We leggen de lat laag. Dat is geen grap.

 

Maximum aantal deelnemers

25 personen

90 minuten

offline

Veerle haalt niet alleen de lat naar beneden, ze haalt de hele balk naar beneden! Dankzij haar luchtige en gevatte aanpak, creëert ze onmiddellijk een sfeer van openheid en vertrouwen waardoor ik mezelf durf smijten. Ze daagt uit en zorgt tegelijkertijd voor zachte landingskussentjes voor moest ik toch over de balk struikelen. Er zit vaart in haar aanpak en tegelijkertijd diepgang. Haar enthousiaste en originele insteek doet je nadenken, mogelijkheden zien en beslissingen nemen. Veerle is een prachtvrouw met superveel krachtige talenten die mij deed stralen!”

Lisbeth Peeters

“Als je eens een sterke opleiding wilt volgen die ook voor ervaren sprekers relevant is: “scoor met humor” van Veerle Franqui is er zo eentje. Ik heb me geweldig geamuseerd en bijgeleerd.

Horst Remes

Keynote speaker | Customer Strategy Expert, Onestone