The Art of Taking Breaks

Een veiligheidscursus over het nemen van pauzes

In deze opleiding met een hoog walk-the-talk gehalte ontdek je de geheimen van een goede pauze. ‘Slimmer pauzeren en gezonder presteren’ is het motto van ‘çava çava!’. Er zijn al genoeg burn-outs en hernia’s, niet?

“Een dikke merci voor uw topprestatie van gisteren. Eerlijk en ongedwongen, enthousiast en spontaan. Relevant en zeer goed gestructureerd. You master the art of speaking!”

An de Boelpaep

Betoobe

“Voor deze vrouw zou ik naar de Lotto Arena rijden. Veerle, je rockte opnieuw. Dat is zo de max!”

Nele Van Hoeymissen

Compagnonne

INHOUD VAN DEZE OPLEIDING

Learning by doing. We love it! Deelnemers mogen zich verwachten aan een opleiding over pauzes boordevol pauzes. Al doende krijgen ze inzichten mee uit de pauzewetenschap.

Pauze-inzichten

Wat maakt dat je al te vaak een pauze overslaat? Wat houdt jou en je collega’s tegen om degelijke en deugddoende pauzes te nemen? Hoe kan je daar (samen) verandering in brengen? Welk effect heeft het skippen of net het nemen van een pauze op je brein en body? Wat zijn de eigenschappen van de perfecte pauze?

Pauze-management

Om de hoeveel tijd neem je best een pauze? En hoe lang duren die pauzes dan best? Welk pauze kan ervoor zorgen dat jij na je werkdag de fameuze ‘klik’ gemakkelijker kan maken?

Slimme pauzes

Pauzes zijn geen tijdsverlies. Ze werken! Tijdens deze opleiding ga je over tot actie. Je leeert slimme actieve microbreaks te nemen. Pauzes zijn een investering in jouw productiviteit!

 

Maximum aantal deelnemers

Onbeperkt aantal deelnemers.
Hoe meer, hoe liever.

90 minuten

online of offline

“Een heel open, leuke en actieve sessie, gebracht met een vleugje humor en waar de medewerker centraal staat!”

Véronique Van Blerk

Digipolis

Veerle is uniek. Van het eerste tot het laatste moment blijft ze haar publiek boeien. Haar enthousiasme en de knipoog waarmee ze de onderwerpen brengt zijn zo aanstekelijk. De symboliek, verhalen, de tips… stuk voor stuk gebracht op een manier dat ze je bijblijven. Bedankt, Veerle. Jij maakte onze kickoff tot een onvergetelijke topdag!”

Fabienne Truyens

Roche Diagnostics

“Goed gebracht, veel storytelling (en dat blijft goed hangen). Veel positieve vibes, leuke humor (werkt altijd). Het was een fijne presentatie met veel opfrissertjes, en bruikbare tips. Veerle heeft een fantastisch leuke en frisse stijl. Je straalt besmettelijke positiviteit uit.  Goede interactie.”

Kristien Haezebrouck

Sportwerk Vlaanderen

“Hoi Veerle, ik heb zo genoten van je sessie zonet! Het heeft m’n hele dag goed gemaakt, en ik ga zeker veel gebruik maken van al je tips!”

Roos Staals

Agidens