workshop:
Scoor met humor!

Donderdag 12 september (voormiddag – Mechelen)

Wat mag je verwachten?

  • Ontdek hoe je jouw geliefde topic mét humor kan kruiden
  • Ga spelenderwijs aan de slag met spreek- en humortechnieken.
  • Kom te weten wat de concrete voorwaarden zijn om je publiek aan het lachen te krijgen.
  • Een heerlijk voormiddag in het Mechelse. Na de workshop is er nog lunch voorzien voor alle deelnemers zodat je samen nog kan nababbelen en netwerken.

Wees gerust:

  • Er zal actie zijn, maar je zal geen toneeltje moeten spelen.
  • Er zal ongetwijfeld gelachen worden, maar je moet niet grappig zijn.
  • Er zullen comedytechnieken tussen zitten, maar het is niet mijn ambitie om comedians op te leiden.

Slechts één voorwaarde:

  • Deze workshop is er ENKEL voor zij die regelmatig een workshop/presentatie/speech/pitch geven (of dat toch van plan zijn) rond een specifiek topic. Daar ben ik graag even serieus over.

“Als er nu 1 workshop is waar je veel gaat lachen dan is het echt wel die van Veerle Franqui, jullie mogen dan ook allemaal even lachen met hoe ik mijn moment pak in het filmpje (met enige schaamte). 🤣”

Severine Bollaerts

Expert in biofeedback bij paard en mens, Vivequi

“Ik leerde Veerle tijdens haar eigen keynote ‘The Art of Taking Breaks’. Ik hield hier er een ongelooflijke smile en energieboost aan over. Ik schreef me dan ook super enthousiast in voor haar workshop ‘Scoor met humor’, ik wou wel eens zien of ik er hetzelfde gevoel aan zou overhouden… Op zondag begon het al te kriebelen, wat keek ik uit naar maandagvoormiddag! De lange rit naar Mechelen had ik er met veel plezier voor over 😉 Bij aankomst voelde ik meteen de energieke sfeer hangen en smeet ik me meteen in de eerste oefening. De hele voormiddag was een aaneenschakeling van tips, inzichten, anekdotes, wijze oefeningen (voor de Gentenaars onder ons) en vele lachsalvo’s! De voormiddag vloog voorbij (oooooh!) en ik vertrok met een brede smile en vat vol energie naar huis. Veerle beheerst de kunst van humor en brengt dit zo naturel over, een echte aanrader! 

Birgit Hoeree

Van chaos naar focus

Veerle haalt niet alleen de lat naar beneden, ze haalt de hele balk naar beneden! Dankzij haar luchtige en gevatte aanpak, creëert ze onmiddellijk een sfeer van openheid en vertrouwen waardoor ik mezelf durf smijten. Ze daagt uit en zorgt tegelijkertijd voor zachte landingskussentjes voor moest ik toch over de balk struikelen. Er zit vaart in haar aanpak en tegelijkertijd diepgang. Haar enthousiaste en originele insteek doet je nadenken, mogelijkheden zien en beslissingen nemen. Veerle is een prachtvrouw met superveel krachtige talenten die mij deed stralen!”

Lisbeth Peeters

“Als je eens een sterke opleiding wilt volgen die ook voor ervaren sprekers relevant is: “scoor met humor” van Veerle Franqui is er zo eentje. Ik heb me geweldig geamuseerd en bijgeleerd.

Horst Remes

Keynote speaker | Customer Strategy Expert, Onestone

Ik heb enorm gelachen tijdens deze workshop dat zelfs mijn wangen er pijn van deden.
Ondanks het een korte (maar krachtige) workshop was heb ik er heel veel uitgehaald!
Dus dikke dikke merci, ik vind het echt geweldig om jou aan het werk te zien en bij te leren van jou! Trouwens, de dag erna heb ik iets uitgeprobeerd… iedereen was luidop aan het lachen. WAT EEN VOLDOENING gaf me dit!!
Debbie Van Campenhout

Account Manager, SkilssTown

“Via een collega hoorde ik van deze workshop van Veerle, en toen de kans zich aanbood heb ik niet getwijfeld. En leuk dat het was! Maar vooral ook: boeiend (de tijd vloog voorbij!), leerzaam, onderhoudend en toegankelijk. Op innemende manier kan Veerle het publiek inpakken en boeien, en deelt ze haar tips, tricks en skills op speelse aangename wijze! Aanrader!”

Kim Demeyere

Relaxlab

Lap, kan je er niet bij zijn op 12 september? Zet je best op de wachtlijst. Vorige workshops waren heel snel volzet… dat is geen grap. Wil je er volgende keer graag wél bij zijn, registreer je hier dan even.

Je zal in pure VIP-stijl als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe data.