Vol energie!

Offline/Online

Een bijzonder interactieve presentatie vol energie die de basis van energie-management op een ludieke manier ter sprake brengt.

Door handig gebruik te maken van enkele veelzeggende groepsoefeningen krijgen deelnemers op een humoristische manier enkele serieuze kernboodschappen rond het managen van hun energieniveau.

“Veerle brengt de juiste mix van ernstige info en handige tips, inspirerend en enthousiast! Een verfrissende sessie die het bloed terug doet stromen. Handige tips en tricks en vooral ook veel stof tot nadenken, een echte aanrader!”

Véronique Van Blerk

Digipolis

“Super dank voor de kwalitatief hoogstaande workshops die je bij BASF zowel in Nederland als in België hebt neergezet! Topklasse! Je bent een entertainer en brengt je boodschappen op een originele en fantastische manier. Aan het einde van elke sessie is er precies een overdracht van energie gebeurd. Je voelt gewoon meer energie!”

Linda Van Bogaert

BASF

inhoud van deze opleiding

Energie-inzichten

Een batterij-model is het vertrekpunt van deze presentatie: welke energiebronnen bestaan er op fysiek, mentaal en sociaal vlak? Hoe zijn ze aan elkaar gelinkt? Waar zitten de quick wins op korte termijn? Wat met meer energie op langere termijn?

 

Van stress naar energie

Stress geeft én kost veel energie. Hoe werkt het? Wat is een gezonde manier om met ongezonde stress om te gaan? Hoe kunnen collega’s elkaar daarbij helpen? 

Slimmer pauzeren

Welke pitstops nemen werknemers best om te voorkomen dat ze opgebrand geraken of met rugklachten uitvallen? Wat kunnen ze thuis doen om met meer energie naar het werk te komen? Wat kunnen ze op hun werk doen om met een optimaal energieniveau naar huis te gaan?

 

90 minuten

“Een heel open, leuke en actieve sessie, gebracht met een vleugje humor en waar de medewerker centraal staat!” 

Véronique Van Blerk

Digipolis

“Goed gebracht, veel storytelling (en dat blijft goed hangen). Veel positieve vibes, leuke humor (werkt altijd). Het was een fijne presentatie met veel opfrissertjes, en bruikbare tips. Veerle heeft een fantastisch leuke en frisse stijl. Je straalt besmettelijke positiviteit uit.  Goede interactie.”

Kristien Haezebrouck

Sportwerk Vlaanderen

‘çava çava!’ is een erkende dienstverlener van de KMO Portefeuille. Deze opleiding afzonderlijk komt niet in aanmerking voor de KMO Portefeuille. Deze opleiding komt weliswaar ook aan bod in het  ‘VEERKRACHT traject‘. Dat traject is wel subsidiabel waardoor jouw KMO tot 30% van het nettobedrag kan laten subsidiëren. Lees hier meer info over de KMO Portefeuille.