Vol energie!

Een bijzonder interactieve en energieke presentatie

Dit is een presentatie vol energie die de basis van energie-management op een ludieke manier ter sprake brengt. Door handig gebruik te maken van enkele veelzeggende groepsoefeningen krijgen deelnemers op een humoristische manier enkele serieuze kernboodschappen rond het managen van hun energieniveau.

“Veerle brengt de juiste mix van ernstige info en handige tips, inspirerend en enthousiast! Een verfrissende sessie die het bloed terug doet stromen. Handige tips en tricks en vooral ook veel stof tot nadenken, een echte aanrader!”

Véronique Van Blerk

Digipolis

“Superdank voor de kwalitatief hoogstaande workshops die je bij BASF zowel in Nederland als in België hebt neergezet! Topklasse! Je bent een entertainer en brengt je boodschappen op een originele en fantastische manier. Aan het einde van elke sessie is er precies een overdracht van energie gebeurd. Je voelt gewoon meer energie!”

Linda Van Bogaert

BASF

inhoud van deze opleiding

Energie-inzichten

Een batterij-model is het vertrekpunt van deze presentatie: Welke energiebronnen bestaan er op fysiek, mentaal en sociaal vlak? Hoe zijn ze aan elkaar gelinkt? Waar zitten de quick wins op korte termijn? Hoe kan je ervoor zorgen dat je meer energie hebt op langere termijn?

 

Slimmer pauzeren

Welke pitstops neem je best om te voorkomen dat je opgebrand geraakt of met rugklachten uitvalt? Wat kan je thuis doen om met meer energie naar het werk te komen? Wat kan je op het werk doen om met een optimaal energieniveau naar huis te gaan?

 

90 minuten

Maximum aantal deelnemers

Onbeperkt aantal deelnemers.
Hoe meer, hoe liever.

Offline of online

“Een heel open, leuke en actieve sessie, gebracht met een vleugje humor en waar de medewerker centraal staat!”

Véronique Van Blerk

Digipolis

“Wat een superenthousiaste spreker die de aandacht kan behouden gedurende heel de sessie.”

Een tevreden deelnemer

“Hey daar, je deed het SUBLIEM, wat een inspiratiebron! Dankjewel!”

Pascale Devos

Sales Director AGO Jobs & HR, AGO

“Het was zeer geslaagd gisteren en werd erg gesmaakt!! Proficiat, Veerle! Je hebt dat écht super gedaan op een heel authentieke manier! Leuk was ook dat we later op de dag (wanneer jij vertrokken was) nog wat van jouw oefeningen gezamenlijk gedaan hebben! Je ziet het begint al te leven :-)”

Els Roels

Agilitas

“Wat een heerlijke mix tussen actief voelen wat jij wil aantonen in combinatie met een zeer toegankelijke wetenschappelijke uitleg.”

Chantal Gardavoir

Umicore

“Had ik deze opleiding maar 10 geleden gehad, dan was ik waarschijnlijk niet tot een zware burnout gekomen.”

Anoniem

“Goed gebracht, veel storytelling (en dat blijft goed hangen). Veel positieve vibes, leuke humor (werkt altijd). Het was een fijne presentatie met veel opfrissertjes, en bruikbare tips. Veerle heeft een fantastisch leuke en frisse stijl. Je straalt besmettelijke positiviteit uit.  Goede interactie.”

Kristien Haezebrouck

Sportwerk Vlaanderen

“Energiek. Inspirerend. Aanstekelijk.”

Andreas Dusar

Cibo

“Geweldig! Heel inspirerend!”

Een enthousiaste deelneemster

Johnson & Johnson

“De opleiding wordt op een zeer spontane en energieke manier gebracht. Er worden relevante voorbeelden gecombineerd met praktische tips en tricks die je in de praktijk kan toepassen.”

Anoniem

Umicore

“About 60 colleagues myself included followed a session led by Veerle on Energy and Change Management. We all experienced this as not only a fun and truly energetic session but also as an eye-opener. I could recommend this session to everyone. Well done Veerle!”

Steven Moons

DXC Technology

“Ik begrijp nu nog beter hoe belangrijk het is om meer aandacht te hebben voor efficiënte pauzes.  Het bracht me ook een groter besef bij van de (mogelijke) positieve impact op zowel korte als langere termijn voor onze fysieke en mentale gezondheid.”

Anoniem