Een echte burn-out?!

Offline/Online

Een hoogdringende opleiding ter bescherming van het aanwezige personeel op het werk én van het door burn-out afwezige personeel thuis.

In deze taboedoorbrekende presentatie ervaren deelnemers wat ze kunnen ondernemen om stressschade bij zichzelf én bij collega’s te voorkomen. Deze opleiding geeft deelnemers een rijkelijke reeks concrete oplossingen om alerter met hun energie om te gaan. ‘Walk the talk’ rules: Het is een actieve opleiding met een hoog animogehalte én met serieuze boodschappen die zullen blijven nazinderen.

“Ik heb uitsluitend positieve reacties ontvangen op de burn-out workshop! Nogmaals bedankt voor de nuttige en bijzonder gezellige sessie. Wij gaan daar zeker allemaal ons voordeel mee doen!”

Arja Ruijs

Chemetall

“Super dank voor de kwalitatief hoogstaande workshops rond ergonomie en stress& burn-out die je bij BASF zowel in Nederland als in België hebt neergezet! Topklasse! Je bent een entertainer en brengt je boodschappen op een originele en fantastische manier. Aan het einde van elke sessie is er precies een overdracht van energie gebeurd. Je voelt gewoon meer energie!”

Linda Van Bogaert

BASF

INHOUD VAN DEZE OPLEIDING

Energie-inzichten

Burn-out is een ernstige energieziekte. Wat kunnen werknemers doen om hun energieniveau op peil te houden? Over welke batterijen beschikken ze? We zoomen in op alle batterijen: fysiek, mentaal, emotioneel-sociaal, ‘de drive’ en de link tussen deze batterijen.

Gezond omgaan met stress

Stress geeft én kost veel energie. Hoe en waarom ontstaat stress? Het is een fantastisch systeem dat we moeten beschermen want we hebben het nodig. Wat is een gezonde manier om met ongezonde stress om te gaan? Hoe kunnen werknemers thuis en op het werk hun stressniveau verlagen.

Burn-out tijdig herkennen

Burn-out komt bijna elke week in de media. Mensen weten vaak veel en ook weer niets over een burn-out. Een goed inzicht in het mechanisme en de fasen van deze energieziekte kan veel ellende voorkomen. En… wat als een collega opgebrand thuis zit? Hoe kunnen collega’s elkaar in burn-out-tijden helpen?

90 minuten

“Deze reacties heb ik mogen ontvangen van onze werknemers over je sessie rond stress & burn-out: Zeer goed gebracht. Afwisselend en niet eentonig! Toffe sessie met herkenbare voorbeelden. Leuk en leerrijk. Zeer goed gebracht op een ludieke manier, met goede kleine tips die direct toe te passen zijn! Zeer leuke, enthousiaste trainster. Bedankt, Veerle!”

Caroline Van Overstraeten

Total

“Goed gebracht, veel storytelling (en dat blijft goed hangen). Veel positieve vibes, leuke humor (werkt altijd). Het was een fijne presentatie met veel opfrissertjes, en bruikbare tips. Veerle heeft een fantastisch leuke en frisse stijl. Je straalt besmettelijke positiviteit uit.  Goede interactie.”

Kristien Haezebrouck

Sportwerk Vlaanderen

“Je hebt een originele manier om je publiek te boeien. Je spreekt ze direct aan en je neemt ze mee in je verhaal.”

Frank Vermeulen

Near Grid Solutions

“Top! Door haar rustig praten, super humor, live voorbeelden en anekdotes maakt ze alles helder en behapbaar. Heel bruikbare informatie en zeer energizing!”

Gretl Lernout

People@Work

“Veerle ten voeten uit! Erg interessante onderwerpen met telkens een goede afwisseling. Hier heb ik echt tips van opgestoken. Humor vind ik zelf ook belangrijk en dan zijn deze presentaties een verademing.”

Ine Vercammen

Into Mental

“Spontaan. Eerlijk. Vlot.”

Raf Moors

Jaga

“Ik heb heel veel (alleen positieve) response op beide workshops rond burn-out gekregen. Verschillende medewerkers die er niet bij waren, voelen dat ze echt iets gemist hebben! Ze hebben mij gevraagd of de workshop van jou nog eens gegeven kan worden. De sessie was zo herkenbaar en praktisch opgebouwd, echt geschikt voor iedereen. Door je persoonlijke touch was het laagdrempelig en leerzaam.”

Tatjana Katterbach

Colors & Effects

‘çava çava!’ is een erkende dienstverlener van de KMO Portefeuille. Deze opleiding afzonderlijk komt niet in aanmerking voor de KMO Portefeuille. Deze opleiding komt weliswaar ook aan bod in het  ‘VEERKRACHT traject‘. Dat traject is wel subsidiabel waardoor jouw KMO tot 30% van het nettobedrag kan laten subsidiëren. Lees hier meer info over de KMO Portefeuille.