De aftermovie van 2023

De deelnemers beleefden een dag boordevol energietips:

De editie van 2023 is voorbij

Weet je graag als eerste wanneer de volgende editie plaatsvindt?
Wil je erbij zijn als deelnemer, sponsor of spreker?

Prettige preventie

Mensen kennen twee motivators: pijn of plezier. Neem nu de energieziekte ‘burn-out’. Veel burn-outsurvivors hebben noodgedwongen moeten leren om naar hun lichaam te luisteren. ‘Your Kick Off’ zet massaal in op die andere motivator: plezier!  De inzichten die mensen uit een burn-out halen, daar gaan wij tijdens dit event preventief mee aan de slag. 

Walking the talk

Ontdek en voel een dag lang waar jij en je collega’s energie uit halen: fysieke, mentale, sociale en doelgerichte energiebronnen. Dit event heeft een bijzonder hoog ‘walk the talk’ gehalte. Je zal absoluut geen hele dag zitten en luisteren. Je mag je verwachten aan veel fysieke en mentale actie, maar ook aan fysieke en mentale pauzes!

the next level

‘On your marks’ voor een lading inzichten en praktische tips. We helpen je met de shift van ‘weten’ naar ‘doen’. Meer nog… we helpen je om een momentum te vinden om je energie naar een hoger niveau te schieten! Met een ware kick-off dus! Kom ontdekken hoe die magie werkt.

Dit event is echt iets voor jou (én jouw collega’s) als…

 • je een (te) harde werker bent.
 • je beter wil leren pauzeren om gezonder te kunnen presteren.
 • je gemakkelijker de ‘klik’ wil kunnen maken na een werkdag.
 • je de sociale gène rond bewegen op het werk wil doorbreken.
 • je de taboe’s rond degelijke en werkende pauzes bespreekbaar wil maken.
 • je beter met stress wil kunnen omgaan.
 • je een burn-out wil voorkomen.
 • je het herstelproces van een burn-out (van anderen) beter wil begrijpen.
 • je een positieve impact wil hebben op jouw energieniveau en dat van anderen.
 • je een deugddoende dag verdient (uiteraard!)

En dit event is ook echt iets voor jou als …

jij de welzijn-op-het-werk-kapitein bent. jij werkt rond corporate wellbeing vanuit Human Resources, Learning & Development, Health-Safety-Environment of omdat je als zaakvoerder ook wil inzetten op het welzijn van jouw medewerkers.

  En …

  • je een rem wil zetten op de kweek van burn-outs en hernia’s.
  • je er van  overtuigd bent dat mensen het grootste kapitaal zijn in jouw organisatie
  • je samen met jouw medewerkers gezond en duurzaam wil presteren.
  • je jouw engagement en dat van jouw medewerkers hoog wil houden, maar ook de deconnectie na een werkdag.
  • je op zoek bent naar opleidingen die jou en jouw werknemers écht goesting geven om slim om te gaan met energie
  • jouw organisatie een positieve vibe kan gebruiken door hectische tijden vol hoge werkdruk, onzekerheid of veranderingen.
  • je een positieve impact wil hebben op het energieniveau van jezelf, je medewerkers of klanten.

  Reflectie. Actie. Inspiratie. Engagement. Humor. Your Kick-off is een bijzonder energieke ‘teambuilding’ over welzijn op het werk.

  “Veerle ten voeten uit! Erg interessante onderwerpen met telkens een goede afwisseling in de topics. Hier heb ik echt tips van opgestoken. Humor vind ik zelf ook belangrijk en dan was deze dag een verademing.”

  Ine Vercammen

  In2Mental

  “De wisselwerking tussen informatie en de vele doe-opdrachten. Zo werd het interactief waardoor je heel erg betrokken bent en er dus veel uit kan opsteken.”

  Wendy Broos

  “Topklasse! Je bent een entertainer en brengt je boodschappen op een originele en fantastische manier. Aan het einde van elke sessie is er precies een overdracht van energie gebeurd. Je voelt gewoon meer energie!”

  Linda Van Bogaert

  BASF

  De editie van 2023 is voorbij

  Weet je graag als eerste wanneer de volgende editie plaatsvindt?
  Wil je erbij zijn als deelnemer, sponsor of spreker?

  Geniet van een pittige energieboost.

  Lanceer jouw momentum. Your Kick-off!

  Wat staat er op het programma?

  Dit was het programma van 2023, een volgende editie kan wat wijzigen.

   

  VOORMIDDAG:

  09u00 – 12u30

  1. De kick-off van 'your kick-off'

  Uiteraard trappen we deze dag af met een energieke kick-off. We leggen een stevig fun-dament voor deze dag.

  2. The art of taking breaks

  Wat houdt ons vaak tegen om degelijke en deugddoende pauzes te nemen? Ik leg het jou uit tijdens ‘The Art of Taking Breaks’. Dit is dé actieve en interactieve presentatie die tijdens de L&D Proeverijen uit 100 talks verkozen werd tot één van de beste talks. (blink blink)

  3. LOADING... Vol Energie!

  Om een burn-out te voorkomen, kunnen we tappen uit verschillende energiebronnen: de fysieke, de mentale, de sociale, maar ook jouw ‘drive’. Hoe zijn die bronnen aan elkaar gelinkt? Waar zitten de quick wins op korte termijn? Hoe kan je ervoor zorgen dat je meer energie hebt op langere termijn? Ontdek hoe je vaker vol energie kan zitten. 

  4. Een energieke adempauze

  De voormiddag sluiten we af met een intense belevenis. Lieven Van Linden, een gecertificeerd Wim Hof instructeur, leert jou de rust, maar vooral de kracht ontdekken van ademhaling. Dit is een variant van ‘breath work’ die voor velen nog onbekend is, maar een echte eye opener kan zijn.

  NAMIDDAG:

  13u30 – 16u30

  5. The Ergo Wake Up Call

  Jouw gedrevenheid doet jou ongetwijfeld vaak in jouw scherm kruipen. Heel wat mensen blijven ‘goed’ doorwerken zonder nek- of rugvriendelijke pauzes te nemen. Onafgebroken zitten heeft gevolgen waar ze niet blind voor mogen zijn. Tijdens de Ergo Wake Up Call, zal ik jouw ogen openen. 

  6. Break out!

  Tijdens dit event is de kans groot dat je goesting krijgt om jouw energieniveau beter te managen? Hoe ga je die goesting omzetten naar acties? Hoe vergroot je jouw kans om echt ‘uit te breken’? Wat zijn jouw ‘next steps’?

  7. Energieke en deugddoende afsluiter

  Dit event sluiten we af met een zalige deugddoende knaller. Wat het wordt blijft een grote verrassing. Tip 1: Dit keer geen Fire Walk. Tip 2: Geen durf nodig. Tip 3: Een indoor activiteit. Tip 4: Uitleg in het Nederlands

  Locatie

  2023: Mechelen (Technopolis)
  2025: ???

  Geweldige partners

  Omdat ze het walk-the-talk gehalte van dit event verhoogden

  Ben je graag tijdens de editie van 2025 ook sponsor/partner? Laat van je horen. 😉

  Hoor het eens van anderen …

  Beleef een dag boordevol energietips en lanceer jouw energie naar een hoger niveau.

  Veelgestelde vragen

  Wat is de dresscode?

  Dress ‘casual smart’ zodat je comfortabel kan bewegen, denken, springen en wie weet een ‘high five’ kan geven 🙂

  Is er parkeergelegenheid in de buurt?

  Technopolis heeft een grote parking die bovendien helemaal gratis is. Geen plaats meer vooraan? Aan de achterzijde van het gebouw is nog meer gratis parkeerplaats.

  De parking beschikt over vier laadpalen. Deze werken met een abonnement van Nexxtmove van Powerdale of via QR-code (bankapps, Bancontact of Payconiq).

  Hoe bereik je Technopolis met trein, bus, (huur)fiets, auto of te voet?

  Al de info over de bereikbaarheid vind je op de website van Technopolis.

  Is de catering inbegrepen?

  Jazeker! Een hele dag lang zullen er warme en koude dranken voor jou klaarstaan. Tijdens de pauzes zullen er snacks en fruit zijn. Je mag je ook verwachten aan een lekkere lunch. Heb je allergieën? Dan ga je die ongeveer een maand voor het event kunnen doorgeven (via een opwarmingsvragenlijst).

  Ik kocht een ticket, maar kan toch niet komen. Wat nu?

  We doen er alles aan om iedereen die aanwezig is tijdens ‘Your Kick Off’  een bijzonder energieke ervaring te bezorgen. Dat vraagt een intense voorbereiding. Zodra je inschrijft, wordt alles verwerkt. Anderzijds betekent je energie managen ook ownership nemen. Om deze twee redenen beslisten we dat er geen tickets geretourneerd worden.

  In welke taal zullen de sprekers spreken?

  Deze editie is volledig in het Nederlands. 

  Waar kan ik terecht met een andere vraag?

  Stuur een mailtje naar hello@yourkickoff.be en je mag je aan een antwoord verwachten 🙂

   

  “Begeesterend. Interessante thema’s. Theorie mooi aangevuld met concrete voorbeelden. en het aan den lijve ondervinden. Veerle belichaamt wat ze brengt!”

  Een enthousiaste anonieme deelnemer

  Particulier

  Het is een kunst om mensen geïnteresseerd te maken én te houden. Door Veerles vlotte, humoristische stijl slaagt ze erin om mij geboeid te houden. Bovendien geloof ik ook echt dat deze opleiding een verschil kan maken in de praktijk, omdat de info praktisch toepasbaar is en ‘blijft hangen’.”

  Een geboeide anonieme deelnemer

  BASF

  Energiek – Boeiend – Confronterend – Positief – Enthousiast – Humor – Actief – Ontspannend – Aantstekelijk – Vernieuwend – Plezant – Creatief – Leerrijk – Inspirerend – Doordacht – Eerlijk”

  Deelnemers in één woord aan het woord

  Tiense suiker

  Top! Door haar rustig praten, super humor, live voorbeelden en anekdotes maakt ze alles helder en behapbaar. Heel bruikbare informatie en zeer energizing!

  Gretl Lernout

  People@Work

  “Goed gebracht, veel storytelling (en dat blijft goed hangen). Veel positieve vibes, leuke humor (werkt altijd). Het was een fijne dag met veel opfrissertjes, en bruikbare tips. Veerle heeft een fantastisch leuke en frisse stijl. Je straalt besmettelijke positiviteit uit.  Goede interactie.”

  Kristien Haezebrouck

  Sportwerk Vlaanderen

  “Zelden een spreker gezien die het publiek zo wist te boeien! Een ik heb al wat congressen & keynote events achter de rug, dus dat wil wat zeggen… 😉.”

  Britta Baeke

  Travel Like A Pro

  Veerle is uniek. Van het eerste tot het laatste moment blijft ze haar publiek boeien. Haar enthousiasme en de knipoog waarmee ze de onderwerpen brengt zijn zo aanstekelijk. De symboliek, verhalen, de tips… stuk voor stuk gebracht op een manier dat ze je bijblijven. Bedankt, Veerle. Het was een TOPdag!”

  Fabienne Truyens

  Roche Diagnostics

  “Ik vond alle boodschappen in de problematiek van energiemanagement en persoonlijke ontwikkeling op zijn plaats. De humoristische stijl, de lichtheid is een heel grote troef die nog veel doet verder dromen.”
  Frank Vermeulen

  Near Grid Solutions