Van boost tot duurzame energie

Offline/Online

Van boost tot duurzame energie’ is een (halve) dagvullend intensief en actief programma rond vitaliteit. Een puur energiebad met tips voor meer energie op korte én op lange termijn.

“Wat een gepassioneerde lesgeefster! Hele leuke en ontspannende sessie, Veel informatie, handige tips, goed tempo, luchtig gebracht én we werden actief bezig gehouden! Hier zijn we iets mee gedurende onze verdere loopbaan!”

Een heel tevreden deelnemer

Attentia

“Ik vond alle boodschappen in de problematiek van burn-out en persoonlijke ontwikkeling op zijn plaats. De humoristische stijl, de lichtheid is een heel grote troef die nog veel doet verder dromen.”

Frank Vermeulen

Near Grid Solutions

INHOUD VAN DEZE OPLEIDING

Alle onderstaande topics komen aan bod in deze opleiding. Samen bekijken we waar de scherpste focus zal liggen. Deelnemers mogen zich verwachten aan een interactieve, actieve en humoristische aanpak. Binnen elke topic krijgen ze een flinke portie groeps- en individuele oefeningen voorgeschoteld.

Energie-inzichten

Welke gewoontes geven/kosten veel energie? Over welke batterijen beschikt de mens? Hoe kunnen werknemers hun gewoontes duurzaam veranderen? Wat betekent ‘Survival of the Fittest’ binnen verschillende vitaliteitstopics?

Positieve mindset

Klagen is gemakkelijker dan dat ene gesprek aangaan, niet? Deze topic is gebaseerd op inzichten uit de topsport. Met slimme fysieke en mentale technieken kunnen deelnemers hun mentale batterij opladen. Resultaat? Een positievere sfeer!

Fysiek slim zijn

Welke oefeningen zijn een goede investering in het voorkomen van fysieke klachten? Hoe kunnen deelnemers zichzelf een energieboost geven? Hoe verhoogt de kans dat oefeningen ook echt gedaan worden?

Gezond omgaan met stress

Stress ontstaat door een fantastisch systeem in ons lichaam waardoor we dingen gedaan krijgen. Een dagelijkse portie stress maakt mensen weliswaar ziek. Hoe kunnen we op een gezonde manier omgaan met die ongezonde stress? Hoe ontstaat een burn-out? Welke oefeningen hebben een stress-reducerend effect?

 

Pauzes die werken

In de drukte van de dag vergeten veel Studenten/werknemers echt deugddoende pauzes te nemen. Hoe gemotiveerd ze ook zijn, hun concentratie/efficiëntie zal dalen wanneer ze te lang blijven doorwerken Wat zijn dan korte energy breaks die werken?

 

Focus management

Time management is passé. Focus management is de toekomst. Hoe meer focus, hoe meer efficiëntie, hoe productiever,… Maar hoe kan concentratie opnieuw verscherpt worden? Hoe doen topsporters het?

Maximum 12 deelnemers

“Deze reacties heb ik mogen ontvangen van onze werknemers over je sessie: Zeer goed gebracht. Afwisselend en niet eentonig! Toffe sessie met herkenbare voorbeelden. Leuk en leerrijk. Zeer goed gebracht op een ludieke manier, met goede kleine tips die direct toe te passen zijn! Zeer leuke, enthousiaste trainster. Bedankt, Veerle!”

Caroline Van Overstraeten

Total

“Je sessie ‘Van boost tot duurzame energie’ was leerrijk en vloog zo voorbij. Dankjewel!”

Dennis Sysmans

VDAB

“Ik merkte echt beduidend meer energie na je sessie! Echt top! 🙂 Eens iets helemaal anders! Leuke insteek tussen onze waarden en energie! En je hebt zo’n aangename en rustige stem.”

Yentl Meulemans

ACA IT Solutions

“Het enthousiasme van Veerle werkt echt aanstekelijk. Super tof om haar opleiding te volgen. Ideale afsluit van een vrijdag! Lijkt me echt niet simpel om een digitale opleiding zo boeiend en interactief te brengen!”

Een lovende deelnemer

Attentia

“Ik wil je nogmaals bedanken voor je energieke workshop, de feedback van de studenten was unaniem positief. Ze vonden het voornamelijk een meerwaarde om echte kleine en eenvoudig toepasbare tools aangereikt te krijgen. Het zit in kleine dingen, en ik ben alvast enorm trots dat we onze studenten in onze 3 daagse een heerlijk bewustzijn hebben kunnen meegeven.”

Katrien Teeuwes

Thomas More

Bedankt voor je enthousiasme en fijne werkwijze tijdens je opleiding ‘van boost tot duurzame energie’! Zeer leerzaam en inspirerend!”

Nancy Druyts

VDAB

Veerle is gepassioneerd en haar enthousiasme werkt bijzonder aanstekelijk. Ze kent haar materie door en door en heeft ook een overvloed aan overtuigingskracht wat er voor zorgde dat na afloop van elke sessie elke deelnemer wat wijzer en vitaler wordt. Een heleboel werknemers hebben tijdens een van de sessies bij Veerle onmiddellijk besloten om het roer om te gooien en de kaart gezondheid te trekken in het dagdagelijkse leven. Ze heeft een ongedwongen, spontane stijl die allesbehalve belerend overkomt.”

Anthony Stroobant

StepStone Belgium

‘çava çava!’ is een erkende dienstverlener van de KMO Portefeuille. Deze opleiding afzonderlijk komt niet in aanmerking voor de KMO Portefeuille. Deze opleiding komt weliswaar ook aan bod in het  ‘VEERKRACHT traject‘. Dat traject is wel subsidiabel waardoor jouw KMO tot 30% van het nettobedrag kan laten subsidiëren. Lees hier meer info over de KMO Portefeuille.