Van boost tot duurzame energie

EEN PUUR ENERGIEBAD MET TIPS VOOR MEER ENERGIE OP KORTE ÉN OP LANGE TERMIJN

Van boost tot duurzame energie’ is een (halve) dagvullend intensief en actief programma rond vitaliteit. Het is de langere en diepgaandere variant van een combinatie van de de opleidingen ‘Vol Energie‘ en ‘The Art of Taking Breaks‘.

“Wat een gepassioneerde lesgeefster! Hele leuke en ontspannende sessie, Veel informatie, handige tips, goed tempo, luchtig gebracht én we werden actief bezig gehouden! Hier zijn we iets mee gedurende onze verdere loopbaan! – Een heel tevreden deelnemer”

Een heel tevreden deelnemer

Attentia

“Je hebt een originele manier om je publiek te boeien. Je spreekt ze direct aan en je neemt ze mee in je verhaal.”
Frank Vermeulen

Near Grid Solutions

INHOUD VAN DEZE OPLEIDING

Alle onderstaande topics komen aan bod in deze opleiding. Samen bekijken we waar de scherpste focus zal liggen. Deelnemers mogen zich verwachten aan een interactieve, actieve en humoristische aanpak. Binnen elke topic krijgen ze een flinke portie groeps- en individuele oefeningen voorgeschoteld.

Energie-inzichten

Burn-out is een ernstige energieziekte. Wat kan je doen om jouw energieniveau op peil te houden? Over welke batterijen beschik je? We zoomen in op alle batterijen: fysiek, mentaal, emotioneel-sociaal, ‘de drive’ en de link tussen deze batterijen.

Positieve mindset

Hoe kan je jouw gedachten sturen zodat je een optimaal energiniveau hebt? Hoe kan je jouw superactieve brein tot rust laten komen na een drukke werkdag? Met welke mentale en sociale interventies heb je een positieve impact op het energieniveau van jouw collega’s en klanten?

Fysiek slim zijn

Welke energy breaks kunnen jouw energieniveau een instant boost geven?  Hoe kunnen jouw zintuigen jou helpen om je klaar te stomen voor een productieve werkdag én je helpen om terug zen te worden wanneer het nodig is?

Pauzes die werken

In de drukte van de dag vergeet je wellicht echt deugddoende pauzes te nemen. Hoe gemotiveerd je ook bent, jouw concentratie en efficiëntie zal dalen wanneer je te lang blijft doorwerken. Wat zijn dan korte energy breaks die werken?

Drive

Wat drijft je? Wat zorgt bij jou voor focus, voldoening en energie? Ontdek tijdens deze opleiding hoe je meer energie kan hebben op langere termijn. Zie het groots en toch ook klein. Daarom duiken we ook in de wetten van gewoonteverandering. Ervaar niet enkel een boost, maar je zal ook weten hoe je jouw gewoontes duurzaam kan veranderen.

Maximum aantal deelnemers

Maximum 30 deelnemers offline en 15 deelnemers online.

Een halve of hele dag

Offline of online

“Je sessie ‘Van boost tot duurzame energie’ was leerrijk en vloog zo voorbij. Dankjewel!”

Dennis Sysmans

VDAB

“Het enthousiasme van Veerle werkt echt aanstekelijk. Super tof om haar opleiding te volgen. Ideale afsluit van een vrijdag! Lijkt me echt niet simpel om een digitale opleiding zo boeiend en interactief te brengen!”

Een deelnemer die nog nageniet

Attentia

“Ik merkte echt beduidend meer energie na je sessie! Echt top! 🙂 Eens iets helemaal anders! Leuke insteek tussen onze waarden en energie! Aangename en rustige stem”
Yentl Meulemans

ACA IT Solutions

“Bedankt voor de geweldige vibe gisteren! Zo fijn om allemaal lachende gezichten terug te zien vertrekken.”

Els Cammaerts

Agilitas

“Super enthousiaste presentatie en veel engagement. Ik kreeg er energie van!”

Femke

Attentia

“Ik wil je nogmaals bedanken voor je energieke workshop, de feedback van de studenten was unaniem positief. Ze vonden het voornamelijk een meerwaarde om echte kleine en eenvoudig toepasbare tools aangereikt te krijgen. Het zit in kleine dingen, en ik ben alvast enorm trots dat we onze studenten in onze 3 daagse een heerlijk bewustzijn hebben kunnen meegeven.”

Katrien Theeuwes

Thomas More

“Veerle is gepassioneerd en haar enthousiasme werkt bijzonder aanstekelijk. Ze kent haar materie door en door en heeft ook een overvloed aan overtuigingskracht wat er voor zorgde dat na afloop van elke sessie elke deelnemer wat wijzer en vitaler wordt. Een heleboel werknemers hebben tijdens een van de sessies bij Veerle onmiddellijk besloten om het roer om te gooien en de kaart gezondheid te trekken in het dagdagelijkse leven. Ze heeft een ongedwongen, spontane stijl die allesbehalve belerend overkomt (wat bij vele andere health coaches wel het geval is). Wanneer vitaliteit extra aandacht dient te krijgen…”

Anthony Stroobant

Stepstone

“Wauw! Wat een positief ingestelde vrouw en wat een energie! Om jaloers op te zijn! Heel sympathieke vrouw die openstaat voor een kritische blik en iedereen tracht mee te nemen in haar verhaal.”

Cindy

Attentia

“Ik had je graag nog persoonlijk willen vertellen hoezeer ik heb genoten van jouw presentatie. Het woord entertrainer is inderdaad een goede titel! De dag was zeer energiek en heel open.”

Jaap Zijlstra

Facilitation Profs