FOCUS Traject

Meer pauze. Minder digistress.

Aantal deelnemers

Maximum 25 deelnemers per traject.

Doel

Collega’s motiveren elkaar om minder lang te zitten en meer te bewegen. Een ergo teambuilding die uitval door fysieke klachten helpt voorkomen.

Korting

Door verschillende producten te combineren scoor je een pittige korting en kan je als KMO gebruik maken van de subsidies van de KMO Portefeuille.

Tijdsduur

Van kick-off tot finish minstens 9 weken.

EEN traject is de opleidingsvariant van een saladbar. Je kiest zelf je basis, de toppings en de dressing. 

  STAP 1: KICK-OFF met een opleiding naar keuze

   

  Vol energie!

  Wat kunnen werknemers ‘s morgens doen om met meer energie naar het werk te komen? Wat kunnen ze tijdens hun werkdag doen om met een optimaal energieniveau naar huis te gaan? Deze opleiding biedt een stevige basis energiemanagement! Meer info.

  Duur: 90 minuten

  Van boost tot duurzame energie

  Verdient jouw personeel eens een dag pure me-time met een win-win resultaat voor hen én jouw organisatie? Ga voor dit programma rond vitaliteit. Inspirerend en activerend. Een topinvestering in menselijk kapitaal. Meer info.

  Duur: halve of hele dag

  Een echte burn-out?!

  Wat weten jouw werknemers eigenlijk over een échte burn-out? Hoe werkt stress? In deze taboedoorbrekende opleiding ervaren de deelnemers op een ludieke en serieuze manier wat ze kunnen ondernemen om bij zichzelf en bij collega’s stressschade te voorkomen. Meer info.

  Duur: 90 minuten

  Veerk-krachttraining

  Hoe lang kunnen jouw werknemers nog een hoge werkdruk en spanningen aan? De boog kan niet altijd gespannen staan. Wat helpt om de veer krachtig te houden? Meer info.

  Duur: halve of hele dag

  STAP 2: LASERFOCUS CHALLENGE

   

  DezeERGO Challengelaat de Ergo Wake Up Callnazinderen.  Ze voedt de goesting om aan de slag te gaan met de oefeningen en alle waardevolle boodschappen uit de ‘Ergo Wake Up Call’. Bovendien krijgen deelnemers nog een lading extra oefeningen en inzichten

  Veerle Franqui (çava çava!) daagt de deelnemers op haar gekende enthousiaste en spontane manier uit via videoboodschappen. Ontdek hier meer info over de ‘ERGO Challenge‘.

  Duur: 5 weken

   

   

  STAP 3: ENERGY BREAK

   

  We laten de deelnemers niet los. Na afloop van de ‘Laserfocus Challenge‘ komen de deelnemers opnieuw samen. We hebben een online reünie, staand uiteraard. We staan even stil bij het effect van deLaser challenge‘ én we doen samen enkele fysieke oefeningen. Die oefeningen zijn ook de fysieke en mentale opwarming voor de volgende challenge.

  Duur: 30 minuten (in te plannen op een moment naar keuze)

  STAP 4: DIGITALE PAUZE CHALLENGE

   

  In e-learnings verspreid over 4 modules/weken krijg je heel wat inzichten, tools en hands-on tips om de afleiding van de smartphoneverslaving te kunnen weerstaan. We geven jou ook inzicht in jouw huidige pauzestrategie. Zo stomen de 4 opwarmingsweken je klaar voor je deelname aan de ‘digitale pauze challenge’ die jou nog minstens 20 dagen lang elke dag uitdaagt om pauzes te nemen die echt werken. Je zal minder digistress ervaren en meer energie voelen op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Stuk voor stuk pauzes die jou en de mensen rondom jou deugd gaan doen. 

  Duur: 4 weken e-learning + 4 weken pauzeopdrachten