ERGO Traject

Meer bewegen. Minder zitten. 

Aantal deelnemers

Maximum 25 deelnemers per traject.

Doel

Collega’s motiveren elkaar om minder lang te zitten en meer te bewegen. Dit traject is een ergoteambuilding die uitval door fysieke klachten helpt voorkomen.

Korting

Door verschillende producten te combineren scoor je een mooie korting en kan je als KMO gebruik maken van de subsidies van de KMO Portefeuille.

Tijdsduur

Van kick-off tot finish minstens 9 weken.

EEN traject is de opleidingsvariant van een saladbar. Je kiest zelf je basis, de toppings en de dressing. 

  STAP 1: KICK-OFF met een opleiding

   

  Bij het ERGO Traject is de keuze voor een kick-off opleiding eenvoudig. De keuze is voor jou gemaakt met de ‘Ergo Wake Up Call‘, de meest ergocentrische opleiding die ogen opent. Onafgebroken zitten heeft gevolgen waar we niet blind voor mogen zijn. Deze opleiding geeft inzichten en goesting om kantoortools juist in te stellen, minder te zitten en meer te bewegen tijdens werkdagen. Ontdek hier meer over de ‘Ergo Wake Up Call

  Duur: 90 minuten

   

   

  STAP 2: ERGO CHALLENGE

   

  DezeERGO Challengelaat de Ergo Wake Up Callnazinderen.  Ze voedt de goesting om aan de slag te gaan met de oefeningen en alle waardevolle boodschappen uit de ‘Ergo Wake Up Call’. Bovendien krijgen deelnemers nog een lading extra oefeningen en inzichten.

  Veerle Franqui (çava çava!) daagt de deelnemers op haar gekende enthousiaste en spontane manier uit via videoboodschappen. Ontdek hier meer info over de ‘ERGO Challenge‘.

  Duur: 5 weken (dagelijks gemiddeld 10 minuten)

   

   

  STAP 3: ERGO BREAK

   

  We laten de deelnemers niet los. Na afloop van de ‘ERGO Challenge‘ komen de deelnemers opnieuw samen. We hebben een online reünie. Staand uiteraard. We staan even stil bij het effect van deERGO challenge‘ én we doen samen enkele fysieke oefeningen. Die oefeningen zijn ook de fysieke en mentale opwarming voor de volgende challenge.

  Duur: 30 minuten (in te plannen op een moment naar keuze)

  STAP 4: GO FLEX CHALLENGE

   

  De ‘ERGO Challenge‘ gaf al heel wat inzichten waarom we vaker moeten bewegen en lanceerde enkele oefeningen die ideaal zijn voor mensen die veel zitten. De ‘GO FLEX Challenge‘ gaat nog een stap verder en is er voor mensen die te veel zitten én zich een stijve hark voelen.

  Elke week krijgen deelnemers een nieuwe lading filmpjes met 7 fysieke oefeningen. De ‘GO FLEX Challenge’ is een wetenschappelijk onderbouwd, opbouwend en consequent fysiek oefenprogramma rond evenwicht, flexibiliteit en rompstabiliteit. Het geeft een boost om (opnieuw) goesting te krijgen om vaker, vlotter en gezonder te zitten en te bewegen. Lees hier meer info.

  Duur: 4 weken (dagelijks gemiddeld 10 minuten)

  ‘çava çava!’ is een erkende dienstverlener van de KMO Portefeuille. Dit ‘ERGO traject’ komt in aanmerking voor de KMO Portefeuille waardoor jouw KMO tot 30% van het nettobedrag kan laten subsidiëren. Lees hier meer info over de KMO Portefeuille.