‘Your Kick Off’ events

Thema: Vitaliteit

Beleef een dag boordevol energietips!

Tijdens ‘Your Kick Off’-events laat Veerle samen met andere sprekers de wetenschap van energiemanagement knallen! Het zijn telkens events met een bijzonder hoog walk-the-talk gehalte. Reflectie. Actie. Inspiratie. Engagement. Humor. Een echte leerrijke experience! Het is lang niet enkel praten over energie, het is energie echt beleven! We gaan aan de slag met je fysieke, mentale, sociale energiebronnen en met je drive.

“Veerle ten voeten uit! Erg interessante onderwerpen met telkens een goede afwisseling in de presentaties. Hier heb ik echt tips van opgestoken. Humor vind ik zelf ook belangrijk en dan zijn deze presentaties een verademing.”

Ine Vercammen

Into Mental

“Topklasse! Je bent een entertainer en brengt je boodschappen op een originele en fantastische manier. Aan het einde van elke sessie is er precies een overdracht van energie gebeurd. Je voelt gewoon meer energie!”

Linda Van Bogaert

BASF

Aan wat mogen deelnemers zich verwachten?

Energie-inzichten

Burn-out is een ernstige energieziekte. Wat kunnen werknemers doen om hun energieniveau op peil te houden? Over welke batterijen beschikken ze? We zoomen in op alle batterijen: fysiek, mentaal, emotioneel-sociaal, ‘de drive’ en de link tussen deze batterijen.

Walk the talk

Ontdek en voel een dag lang waar we onze energie uit halen: fysieke, mentale, sociale en doelgerichte bronnen. Dit event heeft een bijzonder hoog ‘walk the talk’ gehalte. Je zal absoluut geen hele dag zitten en luisteren ? Verwacht je aan veel fysieke en mentale actie!

Schiet je energieniveau naar de next level

Verwacht je aan een massa tips om wat je al weet over vitaliteit ook echt te gaan toepassen. We helpen je met de shift van ‘weten’ naar ‘doen’. Meer nog… we helpen je om een momentum te vinden om je energie naar een hoger niveau te schieten! Kom ontdekken hoe die magie werkt.

Een hele dag

Afhankelijk van event tot event

Zolang er tickets voorradig zijn…

“Begeesterend. Interessante thema’s. Theorie mooi aangevuld met concrete vb. en het aan den lijve ondervinden.”

Een enthousiaste anonieme deelnemer

Particulier

“Goed gebracht, veel storytelling (en dat blijft goed hangen). Veel positieve vibes, leuke humor (werkt altijd). Het was een fijne presentatie met veel opfrissertjes, en bruikbare tips. Veerle heeft een fantastisch leuke en frisse stijl. Je straalt besmettelijke positiviteit uit.  Goede interactie.”

Kristien Haezebrouck

Sportwerk Vlaanderen

‘çava çava!’ is een erkende dienstverlener van de KMO Portefeuille. Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO Portefeuille. Jouw KMO kan tot 30% van het nettobedrag laten subsidiëren. Lees hier meer info over de KMO Portefeuille.