Van boost tot duurzame energie WEBINAR

Thema: Vitaliteit

Een online energiebad voor jouw werknemers

Van boost tot duurzame energie’ is een (halve) dagvullend intensief en actief webinar rond vitaliteit.

 

“Bedankt voor je enthousiasme en fijne werkwijze tijdens je opleiding ‘van boost tot duurzame energie’! Zeer leerzaam en inspirerend!” 

Nancy Druyts

VDAB

“Ik vond alle boodschappen in de problematiek van burn-out en persoonlijke ontwikkeling op zijn plaats. De humoristische stijl, de lichtheid is een heel grote troef die nog veel doet verder dromen.”

Frank Vermeulen

Near Grid Solutions

Aan wat mogen deelnemers zich verwachten?

Alle onderstaande topics komen aan bod in deze opleiding. Deelnemers mogen zich verwachten aan een interactieve, actieve en humoristische aanpak. Binnen elke topic krijgen ze een flinke portie  oefeningen voorgeschoteld.

Energie-inzichten

Welke gewoontes geven/kosten veel energie? Over welke batterijen beschikt de mens? Hoe kunnen werknemers hun gewoontes duurzaam veranderen? Wat betekent ‘Survival of the Fittest’ binnen verschillende vitaliteitstopics?

Positieve mindset

Klagen is gemakkelijker dan dat ene gesprek aangaan, niet? Deze topic is gebaseerd op inzichten uit de topsport. Met slimme fysieke en mentale technieken kunnen deelnemers hun mentale batterij opladen. Resultaat? Een positievere sfeer!

Fysiek slim zijn

Welke oefeningen zijn een goede investering in het voorkomen van fysieke klachten? Hoe kunnen deelnemers zichzelf een energieboost geven? Hoe verhoogt de kans dat oefeningen ook echt gedaan worden?

Gezond omgaan met stress

Stress ontstaat door een fantastisch systeem in ons lichaam waardoor we dingen gedaan krijgen. Een dagelijkse portie stress maakt mensen weliswaar ziek. Hoe kunnen we op een gezonde manier omgaan met die ongezonde stress? Hoe ontstaat een burn-out? Welke oefeningen hebben een stress-reducerend effect?

 

Pauzes die werken

In de drukte van de dag vergeten veel Studenten/werknemers echt deugddoende pauzes te nemen. Hoe gemotiveerd ze ook zijn, hun concentratie/efficiëntie zal dalen wanneer ze te lang blijven doorwerken Wat zijn dan korte energy breaks die werken?

 

Focus management

Time management is passé. Focus management is de toekomst. Hoe meer focus, hoe meer efficiëntie, hoe productiever,… Maar hoe kan concentratie opnieuw verscherpt worden? Hoe doen topsporters het?

Een halve of hele dag

Maximum 12 deelnemers

Om de connectie met de groep zo stevig mogelijk én het energieniveau zo hoog mogelijk te houden tijdens dit webinar, worden deelnemers gevraagd om via hun webcam in beeld te komen. Het aantal deelnemers aan dit webinar is dus enerzijds afhankelijk van het videoconferentie softwareprogramma dat je bedrijf gebruikt/toelaat. Een maximum aantal deelnemers (vanuit çava çava!) is 12 deelnemers.

Dankjewel!! Er zit na vanmorgen heel wat meer rek op mijn veerkracht.

Anneke

Thomas More

“Het enthousiasme van Veerle werkt echt aanstekelijk. Super tof om haar opleiding te volgen. Ideale afsluit van een vrijdag! Lijkt me echt niet simpel om een digitale opleiding zo boeiend en interactief te brengen!”

Deelnemer

Attentia

‘çava çava!’ is een erkende dienstverlener van de KMO Portefeuille. Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO Portefeuille waardoor uw KMO tot 30% van het nettobedrag kan laten subsidiëren. Vind hier meer info over de KMO Portefeuille.