The Art of Taking Breaks WEBINAR

Thema: Vitaliteit

Een veiligheidscursus over het nemen van pauzes

In dit actieve webinar met een hoog walk-the-talk gehalte ontdek je de geheimen van een goede pauze. ‘Slimmer pauzeren en gezonder presteren’ is het motto. Er zijn al genoeg burn-outs en hernia’s, niet? 

“Een dikke merci voor uw top prestatie van gisteren. Eerlijk en ongedwongen, enthousiast en spontaan. Relevant en zeer goed gestructureerd. You master the art of speaking!”

An de Boelpaep

Betoobe

“Een knappe online sessie en heel interactief”

Deelnemer

Aan wat mogen deelnemers zich verwachten

Het is niet enkel stil zitten en staren naar het scherm. Het is een webinar met een hoog walk-the-talk gehalte dus ook tijdens dit webinar zullen deelnemers al doende inzichten krijgen in de pauzewetenschap.

Pauze-inzichten

Wat maakt dat je al te vaak een pauze overslaat? Wat houdt jou en je collega’s tegen om degelijke en deugddoende pauzes te nemen? Hoe kan je daar (samen) verandering in brengen? Welk effect heeft het skippen of net het nemen van een pauze op je brein en body? Wat zijn de eigenschappen van de perfecte pauze?

Pauze-management

Om de hoeveel tijd neem je best een pauze? En hoe lang duren die pauzes dan best? Welk pauze kan ervoor zorgen dat jij na je werkdag de fameuze ‘klik’ gemakkelijker kan maken ?

Slimme pauzes

Pauzes zijn geen tijdsverlies, ze werken! Deelnemers gaan tijdens dit actieve webinar over tot actie. Ze leren slimme actieve microbreaks te nemen. Pauzes zijn een investering in hun productiviteit!

 

90 minuten

Onbeperkt aantal deelnemers

Om de connectie met het publiek zo stevig mogelijk én het animogehalte zo hoog mogelijk te houden tijdens dit webinar, worden deelnemers gevraagd om via hun webcam in beeld te komen. Het aantal deelnemers aan dit webinar is dus afhankelijk van het videoconferentie softwareprogramma dat je bedrijf gebruikt/toelaat.

“Een heel open, leuke en actieve sessie, gebracht met een vleugje humor en waar de medewerker centraal staat!” 

Véronique Van Blerk

Digipolis

“Goed gebracht, veel storytelling (en dat blijft goed hangen). Veel positieve vibes, leuke humor (werkt altijd). Het was een fijne presentatie met veel opfrissertjes, en bruikbare tips. Veerle heeft een fantastisch leuke en frisse stijl. Je straalt besmettelijke positiviteit uit.  Goede interactie.”

Kristien Haezebrouck

Sportwerk Vlaanderen

‘çava çava!’ is een erkende dienstverlener van de KMO Portefeuille. Deze opleiding komt niet in aanmerking voor de KMO Portefeuille. Het thema van stress- en energiemanagement komt ook aan bod in de halve of hele dag durende opleiding ‘Van boost tot duurzame energie’. Die opleiding komt wel in aanmerking voor de KMO Portefeuille waardoor jouw KMO dan tot 30% van het nettobedrag kan laten subsidiëren. Lees hier meer info over de KMO Portefeuille.