Online Challenges

Laat je ook online boosten

Geef jouw energieniveau een welverdiende/broodnodige wekenlange boost

Hello! De opleidingen van ‘çava çava!’ geven een boost. Daar staan ze voor bekend. Tijdens incompany opleidingen of tijdens de actieve webinars lanceren we jouw energieniveau of dat van jouw medewerkers naar een hoger niveau.

Met de online challenges of online stappenplannen van ‘çava çava!’ kan je jezelf wekenlang een welverdiende boost geven. Zo kan je een gevolgde opleiding verder laten nazinderen of simpelweg zelf je energieniveau de hoogte in schieten en het daar houden.

Veerle Franqui van ‘çava çava!’ heeft in co-creatie met andere experten online challenges en online stappenplannen ontwikkeld.

GO FLEX Challenge

Een vier weken durende uitdaging speciaal voor mensen die te veel zitten en zich een stijve hark voelen. Elke week krijg je een nieuwe lading filmpjes met 7 fysieke oefeningen. De ‘GO FLEX Challenge’ is een wetenschappelijk onderbouwd, opbouwend en consequent fysiek oefenprogramma rond evenwicht, flexibiliteit en rompstabiliteit. Het belooft je een boost te geven om (opnieuw) goesting te krijgen om vaker, vlotter en gezonder te zitten en te bewegen.

 

Anouk Doore (Boost) en Veerle Franqui (çava çava!) demonstreren elke oefening in een filmpje. Samen geven ze je ook tips en inzichten zodat je de oefeningen goed en veilig kan uitvoeren én zodat jij je motivatie hoog houdt. Ze laten je niet los tijdens de vier weken durende challenge. Ze zorgen wekelijks voor een Check-up. A ja, bij ‘çava çava!’ mag je je uiteraard regelmatig aan de vraag ‘Hoe gaat het’ verwachten 😉

 

ERGO Challenge

Deze ‘ERGO Challenge‘ is er voor de enthousiaste deelnemers van de ‘Ergo Wake Up Call’ van ‘çava çava!’. Heeft deze actieve presentatie ook bij jou, net zoals bij vele anderen, de ogen geopend? Heb je goesting gekregen om je stoel, scherm, tafel, toetsenbord,.. juist in te stellen? Maar wil je vooral minder zitten en meer bewegen tijdens werkdagen?

Deze ‘ERGO Challenge’ laat de ‘Ergo Wake Up Call’ nog 21 dagen lang nazinderen.  Ze voedt jouw goesting om aan de slag te gaan met de oefeningen en alle waardevolle boodschappen uit de ‘Ergo Wake Up Call’. Bovendien krijg je nog een lading extra oefeningen en inzichten. Elke dag verschijnt er voor jou (en je collega’s) een opdracht die jullie slimmer zal doen pauzeren en gezonder zal doen presteren. Ergocentrisme ten top!

Veerle Franqui (çava çava!) daagt jou op haar gekende enthousiaste en spontane manier uit via videoboodschappen

DIGITALE PAUZE Challenge

De ‘Digitale Pauze Challenge’  is een concreet stappenplan om slimmer met je smartphone om te gaan én om gezonder te leren pauzeren. Pauze nemen of ontspannen en smartphonegebruik zijn tegenwoordig schijnbaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. En zo komen we bij het antwoord waarom Christine Wittoeck en Veerle Franqui samen deze ‘Digitale Pauze Challenge’ hebben ontwikkeld. Ze hebben hun expertise rond pauzeren en digital detox samen gesmeten

In e-learnings verspreid over 4 modules/weken krijg je heel wat inzichten, tools en hands-on tips om de afleiding van de smartphoneverslaving te kunnen weerstaan. Zo stomen de 4 opwarmingsweken je klaar voor je deelname aan de ‘digitale pauze challenge’ die jou nog 30 dagen lang elke dag uitdaagt om een pauze aan te gaan die jou meer energie zal bezorgen op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Stuk voor stuk pauzes die jou en de mensen rondom jou deugd gaan doen.