Online Challenges

Laat je ook online boosten

Geef jouw energieniveau een welverdiende/broodnodige wekenlange boost

Hello! De opleidingen van ‘çava çava!’ geven een boost. Daar staan ze voor bekend. Ze lanceren jouw energieniveau of dat van jouw medewerkers naar een hoger niveau.

Met de online challenges van ‘çava çava!’ kan je jezelf wekenlang een welverdiende boost geven. Zo kan je een gevolgde opleiding verder laten nazinderen of simpelweg zelf je energieniveau de hoogte in schieten en het daar houden.

Veerle Franqui van ‘çava çava!’ heeft in co-creatie met andere experten deze online challenges ontwikkeld.

GO FLEX Challenge

Een vier weken durende uitdaging speciaal voor mensen die te veel zitten en zich een stijve hark voelen. Elke week krijg je een nieuwe lading filmpjes met 7 fysieke oefeningen. De ‘GO FLEX Challenge’ is een wetenschappelijk onderbouwd, opbouwend en consequent fysiek oefenprogramma rond evenwicht, flexibiliteit en rompstabiliteit. Het belooft je een boost te geven om (opnieuw) goesting te krijgen om vaker, vlotter en gezonder te zitten en te bewegen.

 

Anouk Doore (Boost) en Veerle Franqui (çava çava!) demonstreren elke oefening in een filmpje. Samen geven ze je ook tips en inzichten zodat je de oefeningen goed en veilig kan uitvoeren én zodat jij je motivatie hoog houdt. Ze laten je niet los tijdens de vier weken durende challenge. Ze zorgen wekelijks voor een ‘challenge check-up’. A ja, bij ‘çava çava!’ mag je je uiteraard regelmatig aan de vraag ‘Hoe gaat het?’ verwachten 😉

 

ERGO Challenge

Deze ‘ERGO Challenge‘ is er voor de enthousiaste deelnemers van de ‘Ergo Wake Up Call’ van ‘çava çava!’. Heeft deze actieve presentatie ook bij jou, net zoals bij vele anderen, de ogen geopend? Heb je goesting gekregen om je stoel, scherm, tafel, toetsenbord,.. juist in te stellen? Maar wil je vooral minder zitten en meer bewegen tijdens werkdagen?

Deze ‘ERGO Challenge’ laat de ‘Ergo Wake Up Call’ nog 5 weken lang nazinderen.  Ze voedt jouw goesting om aan de slag te gaan met de oefeningen en alle waardevolle boodschappen uit de ‘Ergo Wake Up Call’. Bovendien krijg je nog een lading extra oefeningen en inzichten. Elke dag verschijnt er voor jou (en je collega’s) een opdracht die jullie slimmer zal doen pauzeren en gezonder zal doen presteren. Ergocentrisme ten top!

Veerle Franqui (çava çava!) daagt jou op haar gekende enthousiaste en spontane manier uit via videoboodschappen.

DIGITALE PAUZE Challenge

De ‘Digitale Pauze Challenge’  is een concreet stappenplan om slimmer met je smartphone om te gaan én om gezonder te leren pauzeren. Pauze nemen of ontspannen en smartphonegebruik zijn tegenwoordig schijnbaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. En zo komen we bij het antwoord waarom Christine Wittoeck en Veerle Franqui, samen deze ‘Digitale Pauze Challenge’ hebben ontwikkeld. Ze hebben hun expertise rond pauzeren en digital detox samen gesmeten

In e-learnings verspreid over 4 modules/weken krijg je heel wat inzichten, tools en hands-on tips om de afleiding van de smartphoneverslaving te kunnen weerstaan. We geven jou ook inzicht in jouw huidige pauzestrategie. Zo stomen de 4 opwarmingsweken je klaar voor je deelname aan de ‘digitale pauze challenge’ die jou nog minstens 20 dagen lang elke dag uitdaagt om pauzes te nemen die echt werken. Je zal minder digistress ervaren en meer energie voelen op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Stuk voor stuk pauzes die jou en de mensen rondom jou deugd gaan doen. 

LASERFOCUS Challenge

Verscherp gedurende 30 dagen jouw focus. Ontdek hoe meer focus jou ook méér
energie en minder stress zal opleveren.

Aandachtsspieren trainen zorgt ervoor dat time mangement pas écht kan werken. Manage your focus, not your time.

Verwacht je aan breininzichten, praktische tips en oefeningen om het maximale uit jouw grijze massa te halen. Wees gerust, het gaat hier niet enkel om harder te werken, maar vooral over
slimmer pauzeren.

DE COLLEGA’s Challenge

Van welke sociale inzichten kan je gebruik maken om jouw energieniveau op te krikken? Hoe haal je voldoening uit de sociale interactie met anderen?

We hebben er allemaal baat bij dat wij zelf en onze collega’s voldoende energie hebben.

Deze challenge daagt jou en je collega’s uit om op een energiegevende manier in contact te gaan.

OPLADEN EN ONTLADEN

Deze online challenge is een workout voor jouw musculus breinus. Je brein werkt net zoals een spier. Je kan ze trainen. Net zoals je jouw lichaam traint kan je ook jouw brein fitter en veerkrachtiger maken.  Welkom in dit mentale fitnesscentrum dus 🙂 

Met deze challenge krijg je gevarieerde opdrachten voorgeschoteld om je brein gaandeweg merkbaar te versterken en veerkrachtiger te maken. Mentaal veerkrachtiger zijn geeft je bijzonder interessante voordelen: niet in het minst leer je omgaan met de situatie zoals die zich voordoet (niet hoe je dénkt dat die zich voordoet), je kan je flexibeler opstellen in lastige situaties, bent bereid om knopen door te hakken die voordien moeilijk waren en noem maar op.

Kortom, mentale veerkracht beschermt jezelf tegen (overmatige) stress en doet je actie ondernemen. 

‘çava çava!’ is een erkende dienstverlener van de KMO Portefeuille. Deze online challenges afzonderlijk komen niet in aanmerking voor de KMO Portefeuille, met uitzondering van de ‘Digitale Pauze Challenge’. De online challenges komen weliswaar wel aan bod in onze trajecten. Een traject is wel subsidiabel is wel subsidiabel waardoor jouw KMO tot 30% van het nettobedrag kan laten subsidiëren. Lees hier meer info over de KMO Portefeuille.