Energy & Culture boost

Thema: Vitaliteit

Een bijzonder energieke presentatie die de waarden van uw organisatie tot leven brengt

Met één knaller van een energy boost veroorzaakt ‘çava çava!’ een bijzonder energiek moment. Het ultieme doel? De waarden van uw organisatie tot leven brengen, simpelweg door in te spelen op de fysieke, mentale en sociale energiebronnen van het publiek!

Deze presentatie is maatwerk. Tijdens een intake leert ‘çava çava!’ de waarden van uw bedrijf kennen. Die waarden zullen gekoppeld worden aan onze inzichten van energiemanagement.

“Veerle komt zeer authentiek over wat haar boodschappen erg geloofwaardig maakt. Ze weet ook heel goed boodschappen te duiden en oefeningen te kaderen.”

Steven Moons

DXC

“Super dank voor de kwalitatief hoogstaande workshops rond ergonomie en stress& burn-out die je bij BASF zowel in Nederland als in België hebt neergezet! Topklasse! Je bent een entertainer en brengt je boodschappen op een originele en fantastische manier. Aan het einde van elke sessie is er precies een overdracht van energie gebeurd. Je voelt gewoon meer energie!”

Linda Van Bogaert

BASF

Aan wat mogen deelnemers zich verwachten?

Door handig gebruik te maken van enkele veelzeggende oefeningen krijgen deelnemers op een humoristische manier enkele serieuze kernboodschappen. Tijdens de oefeningen komen de waarden van jullie organisatie tot leven.

Energie-inzichten

We starten met een overzicht van de vier menselijke energiebronnen: het fysieke, het mentale, het sociale en de drive. Vervolgens: Hoe zijn ze aan elkaar gelinkt? Hoe kunnen werknemers ze gebruiken om hun eigen energieniveau én het energieniveau binnen de organisatie op een gezonde manier omhoog te krikken?

Bedrijfswaarden komen tot leven

Verweven door het energieverhaal kunnen de waarden van jouw organisatie mooi aan bod komen. Werknemers die invulling geven aan hun eigen waarden én aan de waarden van hun werkorganisatie vertonen het grootste engagement

20 - 90 minuten

Deze presentatie is maatwerk en werken we samen met jouw organisatie uit.

Onbeperkt aantal deelnemers

“Ik had je graag nog persoonlijk willen vertellen hoezeer ik heb genoten van jouw presentatie. Het woord entertrainer is inderdaad een goede titel! Je presentatie was zeer energiek en heel open. “

Jaap Zijlstra

Facilitation Profs

“Ik merkte echt beduidend meer energie na je sessie! Echt top! 🙂 Eens iets helemaal anders! Leuke insteek tussen onze waarden en energie! Wat een aangename en rustige stem.” 

Yentl Meulemans

ACA IT Solutions

‘çava çava!’ is een erkende dienstverlener van de KMO Portefeuille. Deze opleiding komt niet in aanmerking voor de KMO Portefeuille. Het thema van energiebronnen, stress en burn-out komt ook aan bod in de halve of hele dag durende opleiding ‘Van boost tot duurzame energie’. Die opleiding komt wel in aanmerking voor de KMO Portefeuille waardoor jouw KMO dan tot 30% van het nettobedrag kan laten subsidiëren. Lees hier meer info over de KMO Portefeuille.