Energy boosts

Thema: Vitaliteit

Meer energie in uw eigen opleiding of bedrijfsdag

De energy boosts van ‘çava çava!’ vormen een vitaliteitsprogramma dat een (meerdaagse) opleiding binnen uw organisatie doorkruist zodat uw personeel geboeid en energiek kan blijven luisteren naar het verhaal dat door jullie gebracht wordt.

Je organiseert een opleidingsdag (bijv. rond finance). De Energy Boosts zijn korte en krachtige interventies die geïntegreerd worden in het schema van jullie opleidingsdag. Ze verhogen de aandacht en energie. Je haalt daardoor meer uit jullie programma. Vitaliteitstraining on the job dus, met een grote kans op nieuwe en energieke gewoontes. Een extra plus is dat het netwerken tussen deelnemers daardoor op een verfrissende manier gebeurt.

“Veerle ten voeten uit! Erg interessante onderwerpen met telkens een goede afwisseling in de presentaties. Hier heb ik echt tips van opgestoken. Humor vind ik zelf ook belangrijk en dan zijn deze presentaties een verademing.”

Ine Vercammen

Into Mental

“Top! Door haar rustig praten, super humor, live voorbeelden en anekdotes maakt ze alles helder en behapbaar. Heel bruikbare informatie en zeer energizing!” 

Gretl Lernout

People@work

Aan wat mogen deelnemers zich verwachten?

Van het begin tot het einde van jullie training kunnen Energy Boosts plaatsvinden. Sommige zijn opgenomen in het programma, andere zijn à la minute op vraag van de deelnemers. Elke Energy Boost is een energieke ervaring mét een boodschap.

Ochtendactiviteit

Voor de start van de dag kunnen werknemers deelnemen aan een ochtendwandeling of -loop onder begeleiding. (warm-up + cool down)

 

Actie tijdens pauzes

Tijdens een pauze gaan mensen traditioneel voor een koffie- of kletsmoment. Deelnemers zullen aangemoedigd worden om eens iets anders te doen: een ludieke, deugddoende, fysieke en soms competitieve pauze.

Geprogrammeerde boosts

Om de twee uur (in onderling overleg) staan Energy Boosts van 15-30 minuten op het programma. Dit zijn mini-workshops rond voor jullie training relevante vitaliteitstopics.

Pauze on demand

Tijdens langere presentaties krijgen deelnemers af en toe een concentratiedip. Dat is zonde van de ‘zendtijd’ van jullie trainer. Deelnemers kunnen met een eenvoudig teken aangeven dat ze nood hebben aan een energizer.

Op maat

Aangezien deze Energy Boosts geïntegreerd worden in een andere (meerdaagse) opleiding binnen jullie organisatie, is de planning en timing maatwerk.

Maximaal 50 deelnemers

“Geweldig! Heel inspirerend!”

Een deelnemer

The Janssens Pharmaceutical Companies

“Goed gebracht, veel storytelling (en dat blijft goed hangen). Veel positieve vibes, leuke humor (werkt altijd). Het was een fijne presentatie met veel opfrissertjes, en bruikbare tips. Veerle heeft een fantastisch leuke en frisse stijl. Je straalt besmettelijke positiviteit uit.  Goede interactie.”

Kristien Haezebrouck

Sportwerk Vlaanderen

‘çava çava!’ is een erkende dienstverlener van de KMO Portefeuille. Deze opleiding komt niet in aanmerking voor de KMO Portefeuille. Op zoek naar opleidingen van ‘çava çava!’ die wel in aanmerking komen? Klik dan hier en bespaar met jouw KMO tot 30% op het nettobedrag.