Energie & Engagement WEBINAR

Thema: Vitaliteit

Een energieke opleiding die deelnemers zelf mee-maken.

Behapbare boodschappen en concrete tools beginnen al te leven tijdens dit 4u durende actieve webinar. Een hoog engagement van de deelnemers is een evidentie want walk the talk rules! Wees gerust, de tijd zal voorbij vliegen!

“Wat een gepassioneerde lesgeefster! Hele leuke en ontspannende sessie, Veel informatie, handige tips, goed tempo, luchtig gebracht én we werden actief bezig gehouden! Hier zijn we iets mee gedurende onze verdere loopbaan!”

Deelnemer

Attentia

“Veerle, ongelooflijk hoe jij telkens opnieuw je publiek meekrijgt. Op korte tijd doe je deelnemers goesting krijgen om actie te ondernemen. Je doelt het, met of zonder mondmasker, offline of online.”

Marleen Nobels

Thomas More

Aan wat mogen deelnemers zich verwachten

Ze mogen zich verwachten aan een bijzonder actief webinar, waarbij ze zelf ook via hun webcam in beeld komen. Deze opleiding start eigenlijk al vooraleer ze begint (dankzij wat prepwork) en zal nog lang nazinderen!

Energie-inzichten

Energie en engagement zijn onvermijdelijk met elkaar verbonden. Om niet opgebrand te geraken is het belangrijk om het engagement zo hoog mogelijk en het risico op een burnout zo laag mogelijk te houden. Deze opleiding start dus vanuit de basis van energiemanagement en elke ‘batterij’ wordt gelinkt aan engagement. Welke fysieke pauzes zijn bijvoorbeeld cruciaal om gezond te kunnen blijven presteren? Welke mindset beschermt je engagement? Wat kunnen collega’s voor elkaar betekenen in dit engagementsverhaal?

4 uur

Maximum 12 deelnemers

Om de connectie met de groep zo stevig mogelijk én het energieniveau zo hoog mogelijk te houden tijdens dit webinar, worden deelnemers gevraagd om via hun webcam in beeld te komen. Het aantal deelnemers aan dit webinar is dus enerzijds afhankelijk van het videoconferentie softwareprogramma dat je bedrijf gebruikt/toelaat. Een maximum aantal deelnemers (vanuit çava çava!) is 12 deelnemers.

“Deze reacties heb ik mogen ontvangen van onze werknemers over je sessie: Zeer goed gebracht. Afwisselend en niet eentonig! Toffe sessie met herkenbare voorbeelden. Leuk en leerrijk. Zeer goed gebracht op een ludieke manier, met goede kleine tips die direct toe te passen zijn! Zeer leuke, enthousiaste trainster. Bedankt, Veerle!”

Caroline Van Overstraeten

Total

“Het enthousiasme van Veerle werkt echt aanstekelijk. Super tof om haar opleiding te volgen. Ideale afsluit van een vrijdag! Lijkt me echt niet simpel om een digitale opleiding zo boeiend en interactief te brengen!”

Deelnemer

Attentia

‘çava çava!’ is een erkende dienstverlener van de KMO Portefeuille. Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO Portefeuille waardoor uw KMO tot 30% van het nettobedrag kan laten subsidiëren. Vind hier meer info over de KMO Portefeuille.