Aandacht aandacht

Thema: Concentratie

Een opleiding die zich focust op de concentratieskills van uw personeel

Concentratie verscherpen? Een pure win-win: minder stress voor het personeel en een hogere productiviteit voor jouw organisatie.

Aandachtsspieren trainen zorgt ervoor dat time mangement pas écht kan werken. Worden werknemers betaald per uur dat ze aanwezig zijn? Of voor de aandacht die ze besteden aan hun werk? Tijd mét aandacht is pas geld waard.

 

“Ze is een spontane en gedreven dame die inspeelt op de deelnemers tijdens de opleiding, praktijkgerichte voorbeelden geeft en niet verlegen is om met een kwinkslag iedereen mee in het verhaal te hebben. Dat laatste is een echte kunst, je publiek tot het einde blijven boeien … en dat doet ze! Onze deelnemers zijn dan ook telkens vol lof over hetgeen Veerle brengt, het zijn geen door-de-weekse-opleidingen, maar opleidingen waar je effectief iets mee kan DOEN!” 

Katy Moens

Agilitas

“Veerle is uniek. Van het eerste tot het laatste moment blijft ze haar publiek boeien. Haar enthousiasme en de knipoog waarmee ze de onderwerpen brengt zijn zo aanstekelijk. De symboliek, verhalen, de tips… stuk voor stuk gebracht op een manier dat ze je bijblijven. Bedankt, Veerle. Jij maakte onze kickoff tot een onvergetelijke topdag!”

Fabienne Truyens

Roche Diagnostics

Aan wat mogen deelnemers zich verwachten?

In deze opleiding ervaren deelnemers wat ze kunnen ondernemen om élke werkdag hun concentratie te verscherpen. Manage your focus, not your time. Deze opleiding geeft deelnemers een rijkelijke reeks concrete oplossingen om het maximale uit hun grijze massa te halen. ‘Walk the talk’ rules: Het is een actieve opleiding met een hoog animogehalte én met ernstige boodschappen die hun aandacht zullen trekken.

Concentratie-inzichten

De geheimen van attention management: Hoe werkt concentratie? Wat gebeurt er dan in het menselijk brein? Hoe vlug laten mensen zich afleiden? Hoe kunnen verstrooide professors in jouw organisatie hun concentratie terug veroveren?

Work-outs voor het brein

Aandachtsspieren zijn trainbaar. Welke oefeningen houden een brein scherp? Deelnemers ontdekken een reeks oefeningen om hun aandachtsvermogen te trainen.

Een breinvriendelijke planning

Welke fysieke, mentale en sociale tips helpen om tot een scherpere concentratie te komen? Straffer nog, om in een flow te komen? Deelnemers leren hun dag breinvriendelijk te plannen. Je zal vlug een groot verschil in productiviteit merken!

90 minuten

Onbeperkt aantal deelnemers

‘çava çava!’ is een erkende dienstverlener van de KMO Portefeuille. Deze opleiding komt niet in aanmerking voor de KMO Portefeuille. Het thema ‘focus’ komt ook aan bod in de halve of hele dag durende opleiding ‘Van boost tot duurzame energie’. Die opleiding komt wel in aanmerking voor de KMO Portefeuille waardoor jouw KMO dan tot 30% van het nettobedrag kan laten subsidiëren. Ontdek hier meer info over de KMO Portefeuille.